Review – FotoOpGlas.nl

Een tijdje geleden werd ik benaderd door iemand van FotoOpGlas.nl of ik een foto op glas uit wilde proberen, dit wilde ik natuurlijk graag proberen!

Ik bestelde een van mijn trouwfoto’s op glas en 5 dagen later kreeg ik al een mailtje dat het verzonden was, best snel dus!

Bestellen
Bestellen van de foto was erg simpel, je hoeft er geen programma voor te downloaden, alles kan gewoon via de website zelf. Je upload de foto, kiest het formaat en de dikte van het plexiglas en je gaat naar de volgende stap. Daar kan je nog een bewerking uitvoeren en het ophangsysteem uitkiezen. Hier kan je tevens ook kiezen om de foto te laten controleren door een professional. Bij de volgende stap zet je de foto in je winkelmandje en rond je de bestelling af!

Ik had een van mijn trouwfoto’s besteld in formaat 60x40cm besteld met 3mm dik glas.

De verpakking
De foto was netjes verpakt in een platte doos. Het ophangsysteem zat in de doos vastgeplakt met tape. Om de foto zelf zat nog extra beschermfolie.

De kwaliteit / meer info
Foto’s in zwart/wit zijn soms nog wel eens een uitdaging qua printen, maar het is FotoOpGlas.nl erg goed gelukt! De ophanging zag er ook netjes uit en er zaten zelfs pluggen voor in de muur bij, maar aangezien ik liever geen gaten in de muur boor heeft mijn man zelf wat gemaakt met de 3d printer (wat ook op de foto te zien is).

De enige tip die ik mee kan geven is om bij grotere formaten voor 5mm dikte te gaan in plaats van 3mm qua glas. De foto die ik ontving was ietsje gebogen, dit is gelukkig recht getrokken door deze op te hangen aan de muur.

Ik ben erg tevreden en deze foto hangt ook boven onze tv in de woonkamer!

FotoOpGlas.nl is een dochterbedrijf van FotoCadeau.nl, zij bieden diverse foto-afdrukken aan waaronder foto op aluminium, foto op hout en foto op canvas.

You may also like

Geef een reactie