Review – Galleryprints van Saal Digital

Op Facebook zag ik weer een advertentie voorbij komen van Saal Digital, deze was voor een wanddecoratie. Voorheen heb ik een review geschreven over Alu-Dibond, maar deze keer wilde ik wat anders uitproberen.

Ik kwam door de selectie en kreeg nogmaals een waardebon van €50,- waarvan ik 2 Galleryprints van 13x18cm heb besteld. Deze kwamen inclusief verzendkosten en ophanging uit op €44,75, wat mooi binnen de waardebon bleef.

De Galleryprints had ik op 2 februari besteld en ik kreeg de volgende dag al een mailtje dat ze verzonden waren. Ik weet helaas niet precies welke dag ze binnen kwamen aangezien iemand anders het pakketje voor mij heeft aangenomen, maar het was in de week van 5-11 februari, erg snel dus!

De software
Om bij Saal Digital iets te kunnen bestellen, moet je hun software downloaden. Deze software is makkelijk te gebruiken en ik kon er ook goed mee uit de voeten. De Galleryprints waren in no time besteld en afgerekend.

De verpakking
De Galleryprints waren goed en stevig ingepakt, waardoor er ook geen kans was op beschadigingen. Top verpakt!

De kwaliteit / meer info
Dit was de eerste keer dat ik Galleryprints bestelde en ik wist dus niet zo goed wat ik kon verwachten. Eenmaal binnen en uitgepakt zag ik dat het vergelijkbaar is met foto’s die bijvoorbeeld op fotobeurzen hangen.
De ophanging zat er los bij en moest ik nog zelf monteren, wat erg simpel was. Ik moest de achterkant van de prints even schoonmaken en de ijzertjes van de ophanging op de goede plek stevig vastplakken, hetzelfde gold voor de dopjes.

Een Galleryprint is een print die op acrylglas wordt gedrukt en wordt verbonden met Alu-Dibond, ik had zelf voor glanzend gekozen en dit ziet er echt prachtig uit.

Ik vind ze erg mooi! Ik ben enorm tevreden en heb beide foto’s dan ook een mooi plekje aan de muur gegeven.

You may also like

Geef een reactie