Wat heb ik gedaan laatste tijd?

Het is hier een beetje stilgevallen, omdat ik helaas met een gekneusde rib/spier thuis kwam te zitten. De eerste paar weken waren erg pijnlijk en kwam ik nauwelijks van de bank af.
Ik heb dus niet zoveel meegemaakt of gedaan de afgelopen tijd. Gelukkig gaat het nu weer een stuk beter.

Van mijn teamleider kreeg ik een grote bos bloemen met beterschapswensen, die uiteraard op de foto moest.

Van de week had Sandy van Passion 2 Create een oproepje geplaatst voor foto’s van Bullet Journals. Ik had een paar van mijn oudere spreads gefotografeerd en opgestuurd. Tevens ook een foto gemaakt van mijn oktober maand spread en 1e dag van oktober.

 

Dingen die op de planning staan
Aankomende week zijn mijn man en ik 1 jaar getrouwd, we gaan lekker samen naar Burger’s Zoo. Hopelijk zijn er nog vlinders die ik mooi op de foto kan zetten.

8 oktober haal ik mijn nieuwe slangetje op, heb er zoveel zin in!

Ook heb ik Halloween strikjes voor de katten besteld op ebay, helaas zijn ze nog niet binnen. Bij Action heb ik al wel wat andere Halloween / herfstspulletjes gekocht die er mooi bij kunnen. Zodra ze binnen zijn zet ik de katten in Halloween setting op de foto. Vorig jaar heb ik ze al in kerstsetting op de foto gezet:

 

You may also like

Geef een reactie