Wat heb ik gedaan in juli 2017

Hoi!

Mijn bedoeling was om kort na mijn vorige bericht te bloggen, maar toen kreeg ik het ontzettend druk met werk (in verband met vakantieperiode). Helaas had ik vorige week dinsdag tijdens het werk ook nog eens pech en heb mijn duim flink verrekt, auch! Ondertussen kan ik gelukkig mijn duim weer goed bewegen, maar het is nog wel af en toe pijnlijk.

Anyway, wat ik heb gedaan in juli…

Deze maand had ik washi tapes van AlieXpress besteld en die waren al snel binnen, maar daarover later meer 😉

Ik had mijn moeder op haar verjaardag een Nature’s Gift cadeaubon gegeven, hiermee kan je vaak uitjes in de natuur boeken, wandelingen, fietsen etc. Op de 23e hebben we dus een uitje gedaan “Op zoek naar de bever” in Millingerwaard, we bleken de enige 2 te zijn die zich hadden aangemeld dus we hadden mooi een privé tour. Helaas geen bevers gezien, maar wel hun burchten (zie foto’s hieronder) en knaagkunsten kunnen bewonderen. We hebben naast dat een heerlijke wandeling van 3 uur door de natuur gehad.

Hierna gingen we terug naar mijn moeder’s huis, ze had bij haar thuis prachtige rozen staan en ik kon het niet laten om deze op de foto te zetten.

Afgelopen zondag is Nga-Yee bij me langs geweest, zij woont zelf niet in de buurt maar was op bezoek bij familie die wel bij mij in de buurt woont. Ik had wat hobbyspullen die ik weg wilde doen en daar heeft zij dus even doorheen gekeken of ze wat wilde hebben voor haarzelf of haar webshopje. Ze had ook zelfgemaakte stickers voor mij meegenomen die echt superschattig zijn 😀

Als laatste ben ik met mijn man maandag naar Safaripark Beekse Bergen gegaan, ik was er al heel lang niet meer geweest dus het was erg leuk om er weer eens heen te gaan. Helaas hadden we een beetje onderschat hoe groot het was en waren we vrij laat erheen gegaan. We konden daardoor niet alles doen en zien, maar we gaan zeker nog eens terug in de toekomst.

Wat hebben jullie zoal gedaan afgelopen maand?

You may also like

Geef een reactie