Eerste blog op Magical Meadow!

Hallo allemaal!

Het begin is altijd lastig, niet weten wat je moet schrijven. Opeens compleet inspiratieloos zijn.. Iedereen die wel eens schrijft of met andere creatieve dingen bezig is kent het wel. Laatst las ik toevallig een blog (klik, wel in ’t Engels) hierover, kort samengevat: gewoon beginnen en de inspiratie komt vanzelf wel weer. Het hoeft ook niet perfect te zijn, als je het maar doet. Nouja, dat doe ik nu dus. Nu ik dit aan het schrijven ben stromen de ideeën opeens binnen terwijl ik hiervoor niks kon bedenken, vreemd iets die hersenen.

Laat ik maar eens beginnen bij het begin: Ik ben Kimberly, 25 jaar oud en woon samen met mijn man en meerdere huisdieren (waaronder 2 katten Micah en Gizmo). Ik heb hiervoor al diverse blogs / websites versleten, maar op een gegeven moment ben ik opgehouden met bloggen. Ik had naar mijn idee niks boeiends meer te vertellen en heb daarom mijn website destijds opgezegd. Toch begon het weer te kriebelen, dus zie hier, mijn nieuwe website.

Waar ik het over wil gaan hebben?
Vooral over mijn hobby’s: fotografie, bullet journal, series, films, boeken etc., mijn huisdieren (één zaterdag in de maand zal Caturday worden, waarin ik alle gekke, grappige foto’s en nieuwtjes deel over mijn katten) en reviews. Vast nog wel andere dingen waar ik nu even niet op kan komen, mocht je trouwens een keer wat voorbij zien komen op Instagram / Facebook en zeggen van joh daar wil ik meer over weten, mag je dat uiteraard altijd vragen. Wie weet schrijf ik er dan wel een uitgebreide blog over 😀

Ik geloof dat ik nu wel genoeg uit mijn mouw geschud heb, dus hopelijk lees je de volgende keer weer mee!

You may also like

2 reacties

Geef een reactie