Review – Spiraal fotoalbum van Saal Digital

Zoals jullie weten heb ik al vaker dingen van Saal Digital beoordeeld. Deze keer zag ik op Facebook voorbij komen dat je een spiraal fotoalbum kon testen. Gelijk aangemeld en ik mocht weer reviewen! Hiervoor ontving ik een waardebon van 20 euro, waarvan ik een liggend spiraal fotoalbum van 21x30cm van 16 pagina’s heb besteld. Het bedrag kwam iets hoger uit, waardoor ik nog €3,90 moest bij betalen. Op 7 juni had ik de bestelling geplaatst en op 21 juni kwam het album binnen. Er was vanuit mijn kant iets mis gegaan met de betaling via Paypal, dus waarschijnlijk dat het daarom wat langer duurde. Eigenlijk was ik er wel blij mee dat het op 21 juni binnen kwam want toen was ik net terug van vakantie.

De software
Om bij Saal Digital iets te kunnen bestellen, moet je hun software downloaden. Deze software is makkelijk te gebruiken en ik kon er ook goed mee uit de voeten. Alles stond duidelijk aangegeven en ik had al snel mijn fotoalbum besteld.

De verpakking
Het fotoalbum zat netjes strak in een brievenbusdoosje verpakt. Er zat nog een voorblad met informatie in het album die je gemakkelijk eraf kunt scheuren.

De kwaliteit
Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, maar het ziet er echt prachtig uit. Het album heeft een dik doorzichtig voor- en achterblad en mooie dikke bladen met mat print (dus ook niet zo’n last van vingerafdrukken). Ik ben erg blij met mijn fotoalbum van mijn huisdieren.

Ik ben enorm tevreden. In de toekomst ga ik dan ook zeker vaker bij Saal Digital bestellen!

You may also like

Geef een reactie