Review – Alu-dibond van Saal Digital

Op Facebook kwam ik een advertentie van Saal Digital tegen, waarbij ze reviewers zochten voor hun wanddecoratie. Hiervoor meldde ik me aan en gelukkig kwam ik door de selectie. Voor de review ontving ik een code ter waarde van 50 euro, waarvan ik een alu-dibond van 30x45cm met aluminium profiel heb besteld. Op 13 september had ik de alu-dibond besteld en op 16 september kreeg ik een mail dat het al verzonden was. Dinsdag 20 september kwam DHL al langs met het pakket, maar toen was ik zelf niet thuis. Uiteindelijk had ik mijn alu-dibond op woensdag 21 september. Het weekend zat ertussen waardoor het wat langer duurde als het fotoboek, maar niks om over te klagen!

De software
Om bij Saal Digital iets te kunnen bestellen, moet je hun software downloaden. Deze software is makkelijk te gebruiken en ik kon er ook goed mee uit de voeten. Alles stond duidelijk aangegeven en ik had binnen een paar minuten mijn alu-dibond besteld.

De verpakking
De verpakking was erg netjes en stevig. De alu-dibond was ook nog extra in plastic verpakt met schuimfolie bescherming aan de voorkant.

De kwaliteit
De kwaliteit is echt geweldig. Ik kende alu-dibond nog niet, dus ik had geen idee wat ik moest verwachten. Het ziet er echt prachtig uit! Het is een aluminium plaat van 3 mm dik met een mooie matte afwerking. Als de zon erop schijnt reflecteert het niet, waardoor de foto vanaf elk punt goed te bekijken is.

Ik ben enorm tevreden. In de toekomst ga ik dan ook zeker vaker bij Saal Digital bestellen!

You may also like

Geef een reactie