Review – Foto op plexiglas bij Webprint.nl

Op Facebook kwam ik een winactie tegen van VergelijkCanvas.nl, waarbij ik onder andere een foto op plexiglas kon winnen. Toevallig was ik de gelukkige winnaar en mocht ik bij Webprint.nl een foto op plexiglas van 40x60cm uitkiezen! Ik moest even hard nadenken welke foto ik erop wilde, maar het is uiteindelijk deze foto (zie foto rechts) geworden!

Ik had deze besteld op 4 juni en 4 dagen later al binnen! Erg snel dus!
Ik vind zelf dat ie er enorm gaaf uit ziet (zie foto hieronder). De strepen van boven naar beneden zijn trouwens mijn gordijnen die erin weerspiegeld worden. Het ophangsysteem zat er ook bij, dus ik kon de foto meteen ophangen!

Ik ben erg tevreden over mijn foto op plexiglas en als ik er ooit weer een wil, bestel ik deze zeker bij Webprint!

You may also like

Geef een reactie